Przed nami już XI edycja Konkursu Kulinarnego dla uczniów szkół o profilu gastronomicznym.
Tematem tegorocznego konkursu jest: "Danie główne z kurczaka zagrodowego QAFP z dodatkiem miodu pszczelego, topinamburu oraz minimum jednego rodzaju Primerby Knorr Professional i Redukcji drobiowej do sosów Knorr Professional"
Każdy uczestnik ma za zadanie stworzyć autorska recepturę dania i wysłać ją wraz z dołączonym zdjęciem potrawy na adres e-mail: elzbieta.gizinska@unilever.com bądź zgłosić się p. M. Muzyki lub do nauczyciela uczącego technologii do dnia 15.12.2010. Na laureatów konkursu czekają atrakcyjne nagrody, a zwycięzca zdobędzie tytuł Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2015 oraz wyjedzie na tygodniowy staż do zagranicznej restauracji z gwiazdką Michelin.
Wszelkie informacje oraz szczegółowy regulamin konkursu znajduje się na stronie internetowej: www.ufs.com
Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie!