Przyszły tydzień w naszej szkole zapowiada się ciekawie...Harmonogram wydarzeń przedstawia się następująco:
14.11.2016
godz. 8.50
Wykład GWSP z Chorzowa "Zasady żywienia wg tradycyjnej medycyny chińskiej" Dr Mirosław Mazur-wykład dla klas na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych i kucharzy.
godz.12.35
Ciekawa lekcja z WSZOP Katowice: "Rozmowa kwalifikacyjna bez tajemnic" mgr Ewa Walewska.
17.11.2016
godz.9.50
Prezentacja rzecznika ZUS "Co warto wiedzieć o ubezpieczeniach społecznych"
godz. 11.00
Wykład - rozmowa z Miejskim Rzecznikiem Konsumentów z Bytomia Ewą Stachowicz-Radosz "Jak kupować?". Reklamacje w gastronomii i hotelarstwie.
21.11.2016
godz. 7.30-17.00
Wycieczka zawodowa dla klasy 1C i 1T2 "4**** hotel od kuchni" Radisson Blu Hotel Kraków. Warsztaty japońskie w restauracji "AIKA", zapoznanie z wyposażeniem restauracji japońskiej i przygotowanie sushi.
22. 11.2016
Ciekawa lekcja z WSZOP Katowice: "Zagrożenia w sieci" i "Netykieta czyli savoir-vivre w internecie w pracy i prywatnie"
mgr A. Andrusek.
Przydział sal i klas uczestniczących znajduje się na tablicy zastępstw.
Osoby biorące udział w XIII Olimpiadzie Przedsiębiorczości i Wiedzy o ZUS biorą udział we wszystkich wykładach w ramach przygotowań do konkursów.
Życzę wszystkim poszerzania kompetencji zawodowych ;). Korzystajcie z wiedzy innych "smacznie i do syta".