Dnia 15 listopada odbył się w naszej szkole konkurs kulinarny z okazji VI edycji Europejskiego Dnia Zdrowego Jedzenia i Gotowania. W konkursie wzięło udział 7 uczestników, którzy za zadanie mieli przygotować comber z królika według własnego pomysłu. Jury miało trudne zadanie by wyłonić zwycięzcę. Po raz pierwszy w historii naszej szkoły przyznano dwa pierwsze miejsca czyli dwa Puchary Dyrektora Szkoły. Pierwsze miejsce otrzymali: Emilia Słomiany oraz Wiktor Łukasiński, trzecie miejsce wywalczył Marcel Sowa, przyznano również wyróżnienie, które otrzymał Dawid Dinh Lien. Bardzo dziękujemy sponsorom konkursu firmie Selgros i Banku Millenium. Gratulujemy nie tylko zwycięzcom ale i wszystkim uczestnikom, zaprezentowane potrawy były przygotowywane na bardzo wysokim poziomie.Dziękujemy za wspólną zabawę i zapraszamy do udziału w konkursie za rok.